Vårväder.

I morse när jag vaknade mådde jag inte alls bra, så istället för att kliva upp ur sängen sov jag ett par timmar till. När jag väl klev upp gjorde jag i ordning en fruktsallad till frukost innan jag tog med mig kameran ut i det fina vårvädret en liten stund. Jag fotade färggranna fjärilar, kvittrande fåglar och en och annan vårblomma. Alldeles underbart.

Ett par rader.

Den här bilden har legat i utkastet i ett par veckor nu. Den senaste tiden har jag haft skrivkramp, därav den bristande uppdateringen. Nu tänkte jag dock försöka börja skriva här på bloggen igen, åtminstone lite smått.

Rösta på min bild!

Jag är med och tävlar i Airtours Fototävling på facebook med temat Mat & Dryck. Mitt bidrag ser ni ovan, en bild på en så fruktansvärt god kycklingsallad jag åt i sommras på underbara Kreta. Jag skulle bli så otroligt glad om ni skulle ta er en minut av er tid och rösta på min bild. Röstar gör ni genom att klicka här, klicka på "gilla" knappen i högra hörnet, klicka vidare till applikationen och sedan klicka på "rösta" som står under bilden. Det är tillåtet att rösta en gång om dagen, så rösta gärna fler gånger. Alla som röstar har också möjlighet att vinna ett presentkort på 1000 kronor på Airtours. Jag skulle bli så glad, tack på förhand!