Vecka 30.

Bilderna ovan hittade på Gröns Lunds facebooksida.
 
I tisdags eftermiddag åkte jag, Emma, Julia, Lina och Sandra in mot Stockholm och sedan vidare mot Gröna Lund för att gå på Erik Hassles spelning. Innan spelningen drog igång åt vi både tacos och glass samt strosade runt litegrann på Grönan. Vid åttatiden drog konserten igång och åh så bra den var! Efter konstertens slut lämnade vi Gröna Lund och Stockholm för att åka hemåt igen. Senare samma kväll somnade jag på soffan hemma hos min syster.
 
Dagen därpå lunchade jag och min syster på en kinaresturang i Norrtälje. Efter att vi hade lunchat uträttade jag ett par ärenden på stan och kikade i några butiker innan min bror hämtade upp mig och vi åkte hemåt igen.
 
Bild från här om dagen, glassätande på en badplats här i närheten.
 
I torsdags spenderades hela eftermiddagen på en badplats i närheten. Senare mot kvällen åkte jag in till Norrtälje och mötte upp Lina och Sandra för att äta middag på en kinaresturang. Efter en mysig middag promenerade vi längst hamnen i Norrtälje.
 
Igår bestämde jag och min syster oss för att gå på bio så vid åttatiden igårkväll åkte jag in mot stan och mötte upp henne. Vi gick och köpte godis innan vi begav oss till biografen för att i en näst intill tom salong se filmen Cockpit. Filmen var hur som helst väldigt rolig och vi skrattade hela filmen igenom.
 
Även idag har jag spenderat ett par timmar på en badplats här i krokarna med min bror. Efter denna soliga vecka har jag faktiskt börjat få lite färg på kroppen samt ett oräkeneligt antal fräknar på näsan, precis så som det ska vara på sommaren med andra ord. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback