Zara basic dept.

Ovan ser ni en tjuvtitt på ett par jeans jag hittade inne på Zara när jag var i Stockholm och shoppade senast. Jag som inte är särskilt lång brukar ha svårt att hitta jeans i rätt längd, men dessa var perfekta. Även pumpsen är relativt nya, inköpta på Skopunkten.

Glädje.

Igårkväll när jag gick ut för att plocka hallon tog jag på måfå med mig kameran. När jag gick längst vår skogsväg såg jag hur solen låg alldeles perfekt över ängen bredvid för att ge ett vackert motljus, vilket gjorde mig så innerligt glad. Jag tog upp kameran och började fota med en gång.
 
(Jag har ett tjugotal bilder till jag gärna skulle vilja visa er men då jag vet att en del av er tycker att foto är urtrist så tänkte jag att jag visar ett par bilder då och då istället för att visa alla på en gång.)

Kladdkaka med nyplockade hallon.

Tidigare ikväll kom min äldre syster hem på besök för första gången på flera veckor. Hon ville gärna baka så vi bestämde oss för att svänga ihop en kladdkaka. Medan kladdkakan stod i ugnen tog jag på mig ett par gummistövlar och gick ner i hallonlandet för att plocka lite hallon till kladdkakan. Lagom tills att kladdkakan var färdig så kom grannarna över så vi satte oss och fikade på altanen i kvällssolen. Jag har haft en riktigt bra måndagskväll med andra ord!

Ärenden.

I förmiddags åkte jag och pappa in till Norrtälje och tog hand om lite ärenden, bland annat var vi på banken och ordnade med lite saker. Nu väntar jag på lite papper från banken bara. Riktigt skönt att få sådant ordnat faktiskt.

Ny blus från H&M.

Denna snygga blus hittade jag inne på H&M för någon vecka sedan. De svarta detaljerna och det aningen transparenta tyget är riktigt snyggt tycker jag, därför fick blusen följa med mig hem. Jag är riktigt sugen på att klicka hem denna blus som går i ungefär samma stil också, dock har jag lovat mig själv att inte shoppa något mer innan jag åker till London så det får vänta.
 

Vecka 30.

Bilderna ovan hittade på Gröns Lunds facebooksida.
 
I tisdags eftermiddag åkte jag, Emma, Julia, Lina och Sandra in mot Stockholm och sedan vidare mot Gröna Lund för att gå på Erik Hassles spelning. Innan spelningen drog igång åt vi både tacos och glass samt strosade runt litegrann på Grönan. Vid åttatiden drog konserten igång och åh så bra den var! Efter konstertens slut lämnade vi Gröna Lund och Stockholm för att åka hemåt igen. Senare samma kväll somnade jag på soffan hemma hos min syster.
 
Dagen därpå lunchade jag och min syster på en kinaresturang i Norrtälje. Efter att vi hade lunchat uträttade jag ett par ärenden på stan och kikade i några butiker innan min bror hämtade upp mig och vi åkte hemåt igen.
 
Bild från här om dagen, glassätande på en badplats här i närheten.
 
I torsdags spenderades hela eftermiddagen på en badplats i närheten. Senare mot kvällen åkte jag in till Norrtälje och mötte upp Lina och Sandra för att äta middag på en kinaresturang. Efter en mysig middag promenerade vi längst hamnen i Norrtälje.
 
Igår bestämde jag och min syster oss för att gå på bio så vid åttatiden igårkväll åkte jag in mot stan och mötte upp henne. Vi gick och köpte godis innan vi begav oss till biografen för att i en näst intill tom salong se filmen Cockpit. Filmen var hur som helst väldigt rolig och vi skrattade hela filmen igenom.
 
Även idag har jag spenderat ett par timmar på en badplats här i krokarna med min bror. Efter denna soliga vecka har jag faktiskt börjat få lite färg på kroppen samt ett oräkeneligt antal fräknar på näsan, precis så som det ska vara på sommaren med andra ord. 

Jag ska till London 13-15/08!

Bilderna ovan är lånade av finaste Thea från hennes Londonresa tidigare i år. Helt underbara bilder. För er som gillar att resa och att se på fina bilder är ett tips från mig att kika igenom Theas resekategori.
 
I mitten av förra veckan bokade jag och min äldre syster en resa till London i augusti. Jag har länge velat besöka just London och bara tanken på att jag om bara några få veckor sitter på ett flygplan dit ger mig ett stort leénde på läpparna.
 
Till er som tidigare besökt London, lämna gärna era allra bästa Londontips bland kommentarerna! Det skulle verkligen vara uppskattat. Tack på förhand!

Bröllopsfest 14/07.

Förra helgen vigde sig min kusin Jimmy och hans Monica och lördags firades det hela med en stor bröllopsfest! Förra veckan hjälpte jag till med att göra i ordning för festen och jag hjälpte även till en del under kvällen.
 
Kvällen bjöd på god mat, roliga tal, många skålar, riktigt god bröllopstårta, bra musik och många skratt. Jag hade en riktigt trevlig kväll, vilket jag även är säker på att alla andra gäster (och brudparet såklart!) också hade.

Min söndagskväll.

Denna söndagskväll har jag spenderat i soffan med ett glas marängsviss framför EM-finalen i fotboll. Efter att ha varit sjuk i nästan två veckor (feber, magsmärtor, illamående) piggnade jag till i ett par dagar innan jag istället blev förkyld så en lugn kväll behövdes verkligen.