Sovrumsrenovering.

Dagarna rullar på här hemma. Mitt i julfirandet och nyårsfirandet har vi börjat renovera sovrummet. Jag hjälper till så gott jag kan trots allt trassel med vänsterarmen. Vi har flyttat en vägg, rivit tapeter och målat både väggar, tak och lister. Nu är halva rummet i princip klart, det fattas lite lister bara. Såsmåningom ska det även läggas nytt golv i hela rummet.

Det var verkligen på tiden med en renovering av sovrummet. Efter flytten av väggen blev det ungefär dubbelt så stort som tidigare. Om ytterligare ett par veckor är renoveringen förhoppningsvis färdig och jag får vakna upp i ett vitt, ljust sovrum varje morgon. Jag kikar även på en ny säng och lite andra fina saker jag skulle vilja ha i sovrummet när det är klart.

Kommentarer
Postat av: thea

så kul med renovering! kan du inte visa lite drömsaker du skulle vilja ha därinne framöver, som i ett litet collage? :)btw, har skrivit till redaktionen och bett dom he din blogg på framsidan, hoppas dom gör det, det är du värd!svarar på din fina kommentar imorgon, nu måste jag sova! kramar!

2012-01-03 @ 00:47:15
URL: http://holmqvist9.blogg.se/
Postat av: Linn

sv: haha samma här, mjukisar är sjukt skönt att ha hemma!

2012-01-03 @ 00:51:50
URL: http://jalinn.blogg.se/
Postat av: Beathe

Ah jag vill oxå renovera och flytta väggar. MEn lite svårt när man bor i lägenhet. Vi letar hus, o förhåppningsvis kan man snart få renovera lite :D

2012-01-09 @ 12:11:43
URL: http://beathelindbye.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback