-10 grader.

Jag frös fingrarna av mig för att fota denna bilden, men det var det helt klart värt. Jag hade även tänkt att jag skulle fota lite självporträttsbilder utomhus men det var det alldeles för kallt för, trots att jag hade två par(!) raggsockor på. Det får bli en annan dag istället, när det är ett par grader varmare utomhus.

Nu ska jag värma mig framför braskaminen en liten stund, sen ska jag åka iväg till affären och handla lite gott till kvällen.

Kommentarer
Postat av: Klara

Åh, vad roligt att höra! Måste säga att jag gillar hela din blogg; dina updates och dina kommentarer är alltid trevliga!Hoppas att du får en jättefin lördag!:)

2012-02-04 @ 14:28:04
URL: http://klaragenberg.blogg.se/
Postat av: Thea

Vill du byta?:) här är det -34 grader idag :)Svarar på din fina fina kommentar ikväll <3

2012-02-04 @ 14:51:31
URL: http://theaholmqvist.blogg.se/
Postat av: thea

sv; först och främst, TACK. dina ord värmer i denna vinterkyla. blir så rörd av ditt beröm och det betyder mer än du anar! tack!Hon är SÅ bra. Älskar att hon är så egen och kör på sin stil, t.ex. men "jävulskorsen" som många kallar dom. Stört säger vissa, snyggt säger hon (och jag med!). Älskar att hon kör på sina egna åsikter och låter dom som uppskattar det ta del av det, och skiter i resten!Åh, så trist. Hoppas du får krya på dej snabbt <3

Ja, känn ingen press bara. Jag finns här vare sej du är tillbaka om en vecka, en månad eller ett år :)Åh vad roligt! Jag tror också det kommer bli fint, har fått in flera (väldigt skilda men oh så fina) bilder, och motiveringar! Jättekul! :)

Mer hörru. Klanka inte ner på dej själv. Du är så bra, på ditt sätt, och du är visst duktig på att fota! Allt handlar om perspektiv tycker jag, inte om kvalité och liknande. Enkla saker kan bli så himla fina, ur en viss vinkel! Sedan är det ju något som betyder kärlek för dej. Det kan lika gärna vara en bild på ett kompisgäng, din familj eller när du gör något du tycker om! :)

Det tycker jag verkligen du ska göra! :)Kramar <3

2012-02-04 @ 22:19:15
URL: http://theaholmqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback