Red.

I födelsedagspresent fick jag även ett tjusigt mörkrött läppstift. Färgen på bilden gör inte läppstiftet rättvisa dock.

Serious Sally.

Denna mysiga tröja från märket Serious Sally fick jag i födelsedagspresent av mina föräldrar i onsdags. Jag tycker om den klara gröna färgen på ränderna och att den är halvtransparent. Hela tröjan är bara så mysig.

Måndagskväll.

Denna kväll sitter jag med näsan i skolböckerna samtidigt som jag mumsar i mig en och annan chokladboll. (Uppdateringarna här på bloggen ska bli både fler och mer intressantare, så fort jag har tiden till det, det lovar jag.)

Söndag.

Vaknade upp under mitt varma mysiga täcke för en timme sen och kände mest för att ligga kvar under täcket hela dagen. Idag är det ännu kallare ute än igår och jag planerar att stanna inne framför brasan och dricka varm choklad hela dagen.

-10 grader.

Jag frös fingrarna av mig för att fota denna bilden, men det var det helt klart värt. Jag hade även tänkt att jag skulle fota lite självporträttsbilder utomhus men det var det alldeles för kallt för, trots att jag hade två par(!) raggsockor på. Det får bli en annan dag istället, när det är ett par grader varmare utomhus.

Nu ska jag värma mig framför braskaminen en liten stund, sen ska jag åka iväg till affären och handla lite gott till kvällen.

Vinterbilder.

Det blir en rätt lugn dag idag för min del. Vi får se om en timme eller två om jag vågar mig ut i kylan för att fota en och annan vinterbild. Det är så vacker ute just nu, med all snö. Jag har lite ideér, jag tror att det kan bli riktigt fina bilder.

Fredagskvällen.

Denna fredagskväll har jag mestadels spenderat framför datorn med ett glas cola i handen framför online poker. Jag är inte alls särskillt duktig på poker än, men jag lär mig. Det är ju så roligt tycker jag!

Paket.

Idag damp ett litet paket ned i brevlådan i brevlådan. Det var Fuck off linnet från Kandee som jag vann inne hos CJ för ett par veckor sedan. Åh, så himla snyggt linnet är! Tusen tack CJ!