Nytt armband.

Jag fick även med mig ett litet beiget armband med guldberlocker hem från shoppingturen i Stockholm i fredags. Jag betalade endast tio svenska riksdaler inne på h&m för detta fina armband, det ni.

Gemma jeans.

Igår när jag och min vän Lina var i Stockholm och shoppade fick jag med mig bland annat med mig de här jeansen från Cubus hem. Jag har i vanliga fall svårt att hitta jeans som sitter bra med dessa satt som en smäck.

Nov. 25, 2011

Förmiddagen spenderade jag på en mässa i Älvsjö. Vid ett-tiden åkte vi från mässan. Jag och min vän Lina spenderade eftermiddagen i storstaden med att strosa runt på de julpyntade gatorna, kika i butiker och äta god middag på Kungshallarna. Jag har med andra ord haft en riktigt mysig eftermiddag.

Dock var det inte lika roligt när vi skulle åka hem. Det hade skett en trafikolycka vilket gjorde att trafiken stannade upp helt. Det blev en hel del väntande, tunnelbane-åkande och bussbytande innan jag väl kom hem sisådär tre timmar senare.

Nov. 10, 2011

Idag var det framtidskonferans i skolan. Vi gick runt och lyssnade på seminarium om olika yrken vi valt tidigare. Jag lyssnade på ett seminarium om ekonomiyrken, ett om juristyrken och ett om socionomyrken. Ekonomiseminariumet intresserade mig mest, vilket kan vara bra att ha i åtanke när jag ska plugga vidare.

Idag har jag även hunnit med att äta godis, umgås med fina vänner i ett par timmar, få gåshud över hela kroppen när jag fotat i ett linne ute i kylan, åka buss, äta en riktigt god middag och ta en lång varm dusch. Sämre dagar har jag varit med om.

Mina bilder på weheartit.

En del av mina bilder dyker ibland upp på Wehearit. Klicka här för att följa mig på Weheartit.

Nov. 8, 2011

Vaknade i morse och kände mig inte pigg alls. Istället för att kliva upp och gå till skolan sov jag ett par välbehövliga timmar till. Nu sitter jag under en filt i soffan med en stor kopp varm choklad och spelar lite wordfeud på surfplattan. Spelar någon utav er wordfeud så får ni gärna lägga till mig, 527K4NT3R.

En bild från halloweenfesten i fredags.

I fredags följde jag med Roy på en Halloweenfest i Norrtälje. Jag var utklädd till prinsesessa med tiara och klänning. Kvällen var riktigt rolig faktiskt! Som vanligt när det är roligt glömmer man bort att ta kort. Dock hittade jag den här fina bilden från festen på mig, Madeleine och Rosanna på Madeleines facebook.

SNÖ of Sweden.

Igår damp mitt ett litet paket ner i brevlådan som jag vann på Ida Backmans blogg förra veckan. I paketet fanns ett par pärlörhängen från Onyxsweden.se av märket SNÖ of Sweden. Stort tack till dig Ida och Onyxsweden.se för de fina pärlörhängena!