Shopping i Stockholm med Lina.

Klockan sju i morse ringde alarmet. Då var det bara att hoppa upp ur sängen, kladda på lite smink, byta kläder och äta lite frukost innan jag satte mig på bussen mot Norrtälje. I Norrtälje mötte jag upp Lina innan vi åkte vidare till Stockholm. Trots regnet hade vi en riktigt mysigt dag med god lunch i Kungshallarna och en hel del fyndande i affärerna. Jag fick med mig tre toppar, ett par spetsleggings och en mascara hem. Jag är nöjd!

Dock var det inte lika kul när jag åkte hemåt igen. Det hade varit en trafikolycka på motorvägen, så bussen stod stilla cirka en halvtimme. Så, trots att jag åkte i god tid från Stockholm hann jag inte med min buss från Norrtälje. Som om det inte vore nog med det hade batteriet på mobilen dött. Tillslut gick jag in på ett apotek och bad om att få låna telefonen, och lite tur i oturen hade jag för min syster var i stan och kunde köra hem mig.

Lina i Kungshallarna.
Jag.


Kommentarer
Postat av: En blogg om Kevin

Haha, vi hamnade i matkoma hela familjen, så bowlingen blev flyttad till på lördag istället... om vi orkar då :PKevin och jag körde ett parti bowling på Wii:t istället när energin kom tillbaka (man får mindre träningsvärk i musklerna då) :PKram!

2011-06-23 @ 21:32:10
URL: http://tusenniohundraelvadagar.blogg.se/
Postat av: ♫♪ Sandra T

eller hur!

åh vad fint hår!

2011-06-23 @ 21:36:40
URL: http://sandramusic.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej raring! Jag skulle bli oerhört glad om du ville rösta 5 stjärnor på min klänning. :)http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=MkkzHFQDPo9os8Wi9jFJraDWyEP6bPCnxlb3or73V3gCz3ixao5H#GalleryFunkar det inte att klicka på länken? Sök då på "Tereze". :)Om du stör dig på kommentarer likt denna

så ber jag så hemskt mycket om ursäkt. Ha en fin dag!Mvh Tereze, http://holykirch.se

2011-06-23 @ 21:56:48
Postat av: bella

finns inga ord hur gott det ser ut med wook!

2011-06-23 @ 22:08:05
URL: http://belladavis.blogg.se/
Postat av: MELI

sv: Kul, kom ihåg att det är dubbelt så stor chans att vinna om du gillar inlägget på bloglovin! Gör det och släng in en extra kommentar så jag vet att du dubblat chanserna! ;)

2011-06-23 @ 22:21:35
URL: http://mmeeli.se
Postat av: FowZie ♥ ~ pojkfixerad Eskilstunabo

sv; naw oh tack ska du ha ;D

2011-06-23 @ 22:34:25
URL: http://feliciaaulen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback