Back and forth, up and down like a rollercoaster


Hejsan! I lördags blev det en helt okej kväll! Först var vi på en fest som ja, det var väl inte direkt jättkul där. Sen vid tolvtiden gick vi hem till min kompis med lite folk och chillade där. Treeevligt.

Gårdagen blev dock inte lika trevlig... Vi vaknade upp vid åttatiden och skulle ta en buss hem straxt efter nio. På morgonen mådde jag rätt illa. När jag väl kom hem blev det bara värre och värre. Hög feber, huvudvärk, kräktes, yr... Jag kunde varken äta eller dricka. Idag är det, i alla fall för stunden, lite bättre, trots att huvudvärken och illamåendet är kvar. Jag hoppas att jag blir frisk snabbt, vem vill ligga hemma sjuk hela sportlovet liksom?

If you lose the moment, you might lose a lot.

Hej på er! jag tänkte bara säga att jag hoppas att ni alla får en riktigt kul lördagskväll, för det tänker i alla fall jag ha! Kvällen ska spenderas i stan med vännerna! Om en halvtimme tar jag bussen till stan och träffar upp Sandra och lite andra vänner!

Kvällens smink.

Life is a climb but the view is great.

Om 10 minuter tar jag bussen in till stan och möter upp min vän Lina och så ska vi gå hem till Jocke och umgås med Jocke, Martin och Pontus! Lite chill fredagskväll sådär måste jag säga! Ha en fin fredagskväll allihopa!

Lina och jag <3


I'm caught in the tide but I don't mind if you don't mind.


Jag är tillbaka. Inte för att skaffa mig 527 läsare eller skriva 14 inlägg om dagen. Nu ska jag bara blogga för att det är kul. Jag ska bara skriva när jag vill. Inte för att jag måste. Jag ska inte vara någon jag inte är, från och med nu är det verkligen Amandasrader ni läser.


Min vän Julia & jag på Hoffmaestro konstert i höstas...