100101.Var det fler än jag som misslyckades med att fota fyverkerierna igårkväll...?

Hej där! Idag är det ett nytt år, ett nytt decenium. Det är ganska häftigt egentligen! Igår så var vi ju som sagt hos Marianne och Stefan och firade nyår. Det var superkul fast att jag hade huvudvärk hela kvällen var ju inte så kul kanske. Vi åkte hem till hunden straxt före tolv och tur var det för att hon är jättesjuk nu. Igårkväll kräktes hon och idag vill hon inte äta eller röra på sej, stackarn. Men vid tolvslaget så gick vi hur som helst ut och smällde några raketer. Jag skulle försöka på mej att fota dem, men det gick ju sådär...  Det var väl typ fyra av tjugofem bilder som blev okej. Men var det bara jag som tyckte att det var väldigt konstigt ljus ute igår? Det var typ ljust fast ändå mörkt, typ som en tjock dimma.

Jaha, nog om gårdagen nu då. Idag är det fredag då. just nu är Göran här och fikar litegrann. Annars så vet jag faktiskt inte vad som händer idag, jag är ganska så trött så det blir nog så att jag stannar hemma ikväll. Ni då, hade ni en bra nyårsafton? Vad ska ni hitta på idag?

Kommentarer
Postat av: kajsa

tack så jätte mkt! :D

2010-01-01 @ 15:23:04
URL: http://kajsapa.blogg.se/
Postat av: M A L I N : )

http://lifeoflucke.blogg.se/2010/january/arets-bloggar-2009.html#commentrösta på mig som årets foto blogg det skulle vara jätte snällt :)

2010-01-01 @ 16:14:42
URL: http://outlives.blogg.se/
Postat av: MALINHE - FOTOBLOGGEN

SV: jodå, allt har varit bra och allt är bra! :)

2010-01-01 @ 16:19:42
URL: http://malinhee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback